עוגיות פיצוחים ממכרות

שף מוטי אזולאי, השף הראשי של מלון רימונים גלי כנרת, הנמנה על מלונות הכתר של רשת מלונות רימונים, מציע מתכון העושה שימוש בסמלי החג ומציע מאפה וחטיף מפירות יבשים ופיצוחים – עוגיות פיצוחים קלות הכנה ומתאימות לסדר טו בשבט

Print Friendly

מצרכים
200 גר' שקדים

עוגיות פיצוחים (צילום: פינטרס)

עוגיות פיצוחים (צילום: פינטרס)

200 גר' אגוזי
200 גר' קשיו
150 גר' חמוציות
200 גר' אגוזי לוז
200 גר' גרעיני דלעת
100 גר' שומשום
100 גר' תמרים
100 גר' תאנים
(הכל טבעי לא קלוי)

ההכנה

  1. להכניס את כל סוגי הפיצוחים והפירות היבשים לקערה
  2. להקציף 3 חלבון לקצף יציב
  3. להוסיף לתוך הקערה לערבב הכל לאיחוד החומרים
  4. יוצקים בעזרת כף לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומשטחים עם כף
  5. אופים בתנור בחום 150 מעלות עד לקבלת צבע שחום
Print Friendly

על אודות טלי גרופית

מתכונאית שרוקחת מטעמים ומשתפת, בלוגרית http://taly60.blogspot.co.il/
פוסט זה פורסם בקטגוריה אוכל, מתכונים, עם התגים , , , , . אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

סגור לתגובות.