Skip to content

בראוניז משוייש שוקולד גבינה

חברת כרמית חולקת מתכון לעוגה עסיסית עשירה בטעמים של שוקולד- גבינה. המורכבת מבראוניז שוקולד משוייש בגבינת ריקוטה ושוקולד לבן. פשוט עונג לחך
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 20 דקות *זמן אפייה: 30 דקות *גודל תבנית:22X 23

מצרכים לבראוניז שוקולד
180גרם חמאה
3 טבלאות שוקולד מריר אגו 60% מוצקי קקאו (250 גר)
חצי כוס סוכר
קורט מלח
3 ביצים
2/3 כוס של קמח לבן
4 כפות מלאות קקאו משובח
כפית תמצית וניל
מצרכים לתערובת הגבינה
250 גרם גבינת ריקוטה
1 ביצה
2 כפות קורנפלור
3 כפות סוכר
2 טבלאות שוקולד לבן אגו (170 גר)
4 כפות חלב
הכנת הבראוניז שוקולד

  1. ממיסים יחד בפולסים קצרים במיקרוגל שוקולד מריר, סוכר וחמאה
  2. מערבבים היטב בעזרת מטרפה
  3. מוסיפים את הווניל והמלח ואת הביצים אחת אחת ובמהירות
  4. לאחר מכן מבליעים לתוך התערובת את הקמח והקקאו

הכנת תערובת הגבינה

  1. ממיסים בקערה נפרדת את השוקולד הלבן ואת החלב עד להומוגניות.
  2. בקערה נוספת טורפים יחד את הריקוטה, הביצה, הקורנפלור והסוכר
  3. מקפלים לתוך התערובת את השוקולד הלבן המומס.

הרכבת העוגה והאפייה

  1. מחממים תנור ל170 מעלות
  2. משמנים קלות תבנית- רצוי לרפד בנייר אפייה
  3. מעבירים את הבלילה הכהה לתבנית
  4. שופכים מעליה את בלילת הגבינה ובעזרת מזלג יוצרים מראה משוייש בין השניים.
  5. אופים בחום של 170 מעלות, כחצי שעה- לא יותר, מצננים ואז מגישים כקוביות.

 תהנו

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן