Skip to content

ממטבחה של אמא: עונת המלפפונים

מרק יוגורט ומלפפונים מתאים ביותר לקיץ הישראלי • הוא מרענן, קליל ופרשי ומתאים לגמרי לכל ארוחה ולכל זמן
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

בימים החמים שפוקדים את ארצנו, אני מוצאת את עצמי מחפשת מקום מקלט קריר וצונן, שיציל אותי מהאוויר הלוהט והמהביל. יחד עם החום הכבד, התיאבון יורד פלאים ובעיקר אין חשק לאכול מאכלים כבדים ומבושלים.

מרק יוגורט ומלפפונים מתאים ביותר לקיץ הישראלי. הוא מרענן, קליל ופרשי ומתאים לגמרי לכל ארוחה ולכל זמן.

מרק יוגורט ומלפפונים קר

דרגת קושי: ♥♥♥♥       זמן הכנה: 15 דקות      כמות: כ-2 מנות

מרק יוגורט ומלפפונים קר (צילום: אפי בלה)מרק יוגורט ומלפפונים קר (צילום: אפי בלה)

חומרי גלם

  • 3 מיכלי יוגורט (200 מ"ל כל אחד)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 4 מלפפונים גדולים (מוצקים) קלופים ומגוררים בפומפייה גדולה או קצוצים דק מאוד
  • 2 מלפפונים חמוצים קצוצים דק
  • 2 שיני שום כתושות
  • צרור עלי נענע קצוצים
  • מלח

אופן הכנה – פשוט ביותר !

מערבבים את כל החומרים, מקררים ומגישים עם קוביות קרח.

לימים נעימים וצוננים.

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן