את באי הסדנה קדם השף האזורי של הרשת שניר בנעיש, והצוות בנהריה.

כל ילד שנרשם קבל סינר וכובע שף, הילדים הרגישו גאים ויחד עם הצוות שקלו את הבשר הטחון טרי לקציצות המבורגר ועיצבו את הקציצות כיד הדמיון.. השף הסביר כיצד מכינים צ'יפס משובח הילדים למדו כיצד לעצב את הלחמנייה פרצוף מרטבים והוסיפו ירקות, ההמבורגר האפוי הוחזר לתוך הלחמנייה וקבלו צ'יפס טעים ואכלו ארוחה של המטעמים אותם הכינו.לסיום קיבלו עוגת שוקולד אותה עיטרו בסירופ שוקולד וסוכריות
עליי לציין שכך בונים דור המשך של צרכני המבורגר, נכדי ירין שעד כה לא אכל המבורגר ותמיד הזמין שניצלונים סיים את כל המנה ונהנה ממנה מאד. אין ספק שמהיום יזמין המבורגר.
בסוף הסדנה, עם סיום הארוחה, קיבל כל ילד תעודה האומרת כי הוא בוגר סדנת שף של BBB להכנת המבורגרים. בנוסף קיבלו הילדים ערכת חזרה לביה"ס ממותגת ומדוגמת הכוללת 2 עפרונות, סרגל, מחק ומחדד מעוצבים, ומגוון הפתעות נוספות.

לסיכום חויה נהדרת לילדים ולהורים, הילדים למדו כיצד וממה עשוי המבורגר, ונפתחו לטעום טעמים חדשים שהשף המליץ להם לטעום.