Skip to content

סיר לשבת:'חריימה' דגים חריפים

סיר חריימה מיד מעלה ניחוחות של בית והיינו עונג המושלם של דג ברוטב עגבניות, המון גרסאות לחריימה והפעם משתפת במנה מנחמת וחגיגית של רשת קפה גרג
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן עבודה: כרבע שעה *זמן בישול: כ25 דקות *מספר מנות: 4 מנות
המצרכים
4 כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ

צילום: יח"צ רשת קפה גרג
צילום: יח"צ רשת קפה גרג

פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
¼ כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
½ קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
ההכנה

  1. לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
  2. אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
  3. להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים והכוסברה
  4. לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות
  5. לפני ההגשה לקשט בחופן עלי כוסברה טריים
error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן