הרבה מפחדים מהכנת אוזני המן הפעם חברת כרמית מביאה מתכון קל הכנה לאוזני המן פריכות במלית שוקולד, חגיגה לחך
פחות מדקהזמן קריאה: דקות
המתכון באדיבות: שף קונדיטור לורו לוי
מצרכים לבצק
1 ביצה בגודל בינוני
100 גר אבקת סוכר
200 גר חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גר קמח
למלית
מטבעות שוקולד "אגו" לאפייה ולבישול בטעם שאוהבים – מריר, חלב או לבן.
הכנה
- במיקסר עם וו גיטרה מכניסים את הקמח החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר ומערבבים עד לקבלת פירורים
- מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק מאוחד
- מצננים במקרר כ -45 דקות.
- מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כ – 5 מ"מ
- קורצים עיגולים בגודל הרצוי
- ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה -חלב, לבן או מריר
- סוגרים את הצדדים לצורת משולש. מהדקים את קצות המשולש היטב
- אופים בחום של כ – 175 מעלות במשך 8 – 10 דקות.
- מצננים לטמפרטורת החדר
לקישוט , ניתן לפזר אבקת סוכר .