Skip to content

דלעת ערמונים במלית סלט תבולה ואבוקדו

מתכון מפנק של דלעת ערמונים במלית של סלט תבולה עשיר באבוקדו גרנות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

*דרגת קושי: ♥♥♥♥ *זמן הכנה: כ10 דקות *מספר מנות: 2 מנות

צילום:הדס ניצן

מצרכים 
1 דלעת ערמונים בינונית
1 אבוקדו בשל מסוג "אבוקדו גרנות"
¼ בורגול עבה מושרה בכוס מים רותחים לחצי שעה ומסונן
צרור עלי פטרוזיליה
צרור עלי נענע
1 מלפפון
1 עגבנייה
¼ כוס חמוציות
½ לימון סחוט למיץ
1 כף שמן זית
קורט מלח

הכנת הדלעת
חוצים דלעת ערמונים לשניים לרוחב ומרוקנים ממנה את הגרעינים.
מושחים את החלק הפנימי של הדלעת עם מעט שמן זית
מכניסים למיקרוגל למשך כ-6 דקות עד ריכוך. מצננים.

הכנת סלט האבוקדו

קוצצים דק דק צרור עלי פטרוזיליה, צרור עלי נענע, מלפפון ועגבנייה.
חותכים את האבוקדו לקוביות קטנות ומוסיפים לסלט, יחד עם החמוציות והבורגול שהושרה.
מתבלים בלימון, מלח ושמן זית משובח.
ממלאים בסלט ומגישים.

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן