Skip to content

מרק אבוקדו וברוקולי

מתכון למרק אבוקדו וברוקולי, שיעשה את החורף שלכם לטעים יותר ובריא יותר. המרק, בטעם אגוזי מפתיע, עם אבוקדו גדול ובשל, מומלץ להגשה עם קרוטונים או גרעיני דלעת, כמנת פתיחה או עיקרית ביום חורף קר.

מרק אבוקדו וברוקולי

מתכון למרק אבוקדו וברוקולי, שיעשה את החורף שלכם לטעים יותר ובריא יותר. המרק, בטעם אגוזי מפתיע, עם אבוקדו גדול ובשל, מומלץ להגשה עם קרוטונים או גרעיני דלעת, כמנת פתיחה או עיקרית ביום חורף קר.

*דרגת קושי :♥♥♥♥♥  *זמן הכנה: כ30 דקות *מספר מנות: 4 מנות

צילום: Depositphotos
צילום: Depositphotos

מצרכים
1 אבוקדו גדול קלוף ומגולען של "חקלאי גרנות"
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1 כוס סלרי קצוץ
4 כוסות ברוקולי גבעולים קלופים וקצוצים
1 כפית טימין
½-1 כפית אבקת קארי
½ כפית מלח
4 כוסות מים
3 כפיות מיץ לימון
½1 כפיות גרעיני דלעת
1 כף קרוטונים

אופן ההכנה:
1. חממו שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.טגנו את הבצל קצוץ  עד שקיפות כ-4 דקות. הוסיפו שום והמשיכו בטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
2. הוסיפו את הסלרי ואדו תוך ערבוב כ-3 דקות נוספות.
3. הכניסו לסיר את הברוקולי ובשלו כ-2 דקות.
4. הוסיפו תבלינים וטימין, ערבבו היטב וצקו את המים. הביאו לרתיחה,
5. בשלו כ-20 דקות עד שהנוזל נצבע בגוון ירוק בהיר.
6. הסירו מהחום והניחו לו להצטנן מעט.
7. טחנו את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון
8. הפעילו על מהירות גבוהה והפכו את המרק למחית חלקה .
9. הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד האבוקדו והמרק.
10. הוסיפו את מיץ הלימון, ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת והגישו.
בתיאבון!

*המתכון באדיבות חברת גרנות

*דרגת קושי :♥♥♥♥♥  *זמן הכנה: כ30 דקות *מספר מנות: 4 מנות

צילום: Depositphotos
צילום: Depositphotos

מצרכים
1 אבוקדו גדול קלוף ומגולען של "חקלאי גרנות"
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ
2-3 שיני שום כתושות
1 כוס סלרי קצוץ
4 כוסות ברוקולי גבעולים קלופים וקצוצים
1 כפית טימין
½-1 כפית אבקת קארי
½ כפית מלח
4 כוסות מים
3 כפיות מיץ לימון
½1 כפיות גרעיני דלעת
1 כף קרוטונים

אופן ההכנה:
1. חממו שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני.טגנו את הבצל קצוץ  עד שקיפות כ-4 דקות. הוסיפו שום והמשיכו בטיגון עד לקבלת גוון חום בהיר.
2. הוסיפו את הסלרי ואדו תוך ערבוב כ-3 דקות נוספות.
3. הכניסו לסיר את הברוקולי ובשלו כ-2 דקות.
4. הוסיפו תבלינים וטימין, ערבבו היטב וצקו את המים. הביאו לרתיחה,
5. בשלו כ-20 דקות עד שהנוזל נצבע בגוון ירוק בהיר.
6. הסירו מהחום והניחו לו להצטנן מעט.
7. טחנו את המרק בבלנדר מוט או במעבד מזון
8. הפעילו על מהירות גבוהה והפכו את המרק למחית חלקה .
9. הוסיפו את האבוקדו פנימה והפעילו שוב עד לאיחוד האבוקדו והמרק.
10. הוסיפו את מיץ הלימון, ערבבו היטב, פזרו מעל מעט גרעיני דלעת והגישו.
בתיאבון!

*המתכון באדיבות חברת גרנות

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן