להכין פבלובה דורש סבלנות ואפיה ממושכת בחום נמוך. התוצאה מצדיקה את ההשקעה.
ניתן לקצר ולרכוש פבלובה אישיות מוכנות.
מצרכים (לכ-6 יחידות):
למרנג:
4 חלבונים בטמפרטורת חדר
1 כוס סוכר
1 כף חומץ
1 כף קורנפלור
לקרם:
1 שמנת מתוקה 38%
100 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 כוס ממרח שומשום וקוקוס של "אחוה"
להגשה:
1/2 כוס פירות יער
1/2 כוס שבבי קוקוס
8-10 יחידות פרחים אכילים
ההכנת הפבלובה
1. מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקונפלור למשך כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב.
2. מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים על תבנית מרופדת עם נייר אפייה את
תחתיות המרנג.
3. מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש ל- 95 מעלות למשך כשעתיים, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה.
ניתן להכין מראש ולפסן בכלי אטום .
הכנת הקרם
1. מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד לקבלת קצף יציב.
2. מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס ומערבבים שוב למשך כדקה.
3. מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים איתו את הפבלובות.
* מומלץ להכין את הקרם מראש אבל למלא בסמוך להגשה
. מניחים על צלחת הגשה, מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס.
*המתכון באדיבות חברת אחוה והקונדיטורית שמרית הילל