Skip to content

סלט פסטה עם תרד תפוחים ורימונים

לארוחה בסוכה אני אוהבת להגיש אוכל שניתן להכין מראש ואין צורך לחמם, כזהו הסלט פסטה הזה, סלט מרענן עם תרד רימונים ותפוחים
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

עונת הרימונים ובצידי הדרך לביתי שפע עצי רימונים עם רימונים אדומים ומתוקים . את הרימונים אני אוהבת לשב בשלל מתכונים והבעיקר בסלטים. הפעם מביאה סלט עם פסטה שיכול לשמצש כארוחת ערב קלה, או כתוספת לארוחה חג בסוכה.

צילום: אנטולי מיכאלי
צילום: אנטולי מיכאלי

המצרכים:

1 חבילה (500 גרם) פסטה "פרפלה" ברילה מבושלת ע"פ ההוראות בגב האריזה עטופה במעט שמן זית בעודה חמה למניעת הדבקה
1 שקית עלי בייבי תרד
1 תפוח עץ מסוג גרני סמית (ירוק וחמצמץ)
1 בצל אדום
חופן עלי נענע
1 כוס גרגרי רימון
100 גרם שבבי שקדים קלויים (על מחבת יבשה)

לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ יין לבן או חומץ תפוחים
1 כף דבש לטבעון ניתן להחליף במייפל
1 כף שומשום קלוי
מלח ופלפל

הכנת הרוטב
מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים

הכנת הסלט 
1. חותכים את התפוח לרבעים, מנקים את הזרעים וחותכים לפרוסות דקות. חותכים את הבצל האדום לחצי ופורסים לטבעות דקות. מטפטיפים מעט לימון למניעת השחרה.

מרכיבים את הסלט:
בקערה גדולה מערבבים פסטה, תרד, נענע, תפוחי עץ ובצל. יוצקים את הרוטב ומערבבים היטב.
לפני ההגשה מפזרים למעלה את גרגרי הרימון והשקדים הקלויים – ומגישים.

צילום: אנטולי מיכאלי

חג שמח

המתכון באדיבות המותג ברילה

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן