Skip to content

טורטליני ראגו עם אפונה ועגבניות

מתכון חגיגי של טורטליני ראגו עם אפונה, בצל סגול ועגבניות שרי. התבשיל טעים ומזין, מוכן בקלות ובמהירות
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

לרב אני מכינה לבד את הכיסונים שלי, אולם הפעם נחת בביתי  טורליני ראגו של פסטה ריקו, וברגע של לחץ החלטתי לאמץ המתכון שצורף, מתכון חגיגי ונפלא של טורטליני ראגו עם אפונה, בצל סגול ועגבניות שרי. תבשיל טעים ומזין שמוכן בקלות ובמהירות הטורטליני ראגו ממולא בבשר מכסה אנטריקוט היו נפלאים,שופעים בבשר רך ועטופים בבצק חלומי.
אנחנו אכלו את הטורטליני לארוחת ערב אבל יכול לשמש כמנה עיקרית או תוספת בכל ארוחה חגיגית

צילום: אסף אמברם
צילום: אסף אמברם

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 20 דקות *מספר מנות: 4 מנות

 המצרכים 

1 חבילה טורטליני ראגו מכסה אנטריקוט
1 כוס אפונה מופשרת
2 כוסות עגבניות שרי חצויות
3 שיני שום פרוסות
1 בצל סגול חתוך לרצועות
1 כוס מי בישול של הטורטליני
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה דק
5 כפות שמן זית

הכנה

1. מבשלים את הטורטליני על פי ההוראות שעל גבי האריזה ומסננים. שומרים כוס אחת ממי הבישול.

2. במחבת רחבה שמים שמן זית ובצל סגול, מטגנים כ-5 דקות ומוסיפים שום, חצאי עגבניות וכוס אפונה. מערבבים, מוסיפים תבלינים וכוס ממי הבישול ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את האש מוסיפים את הטורטליני ואת הפטרוזיליה.

4. מערבבים בזהירות ומגישים חם.

חג שמח וטעים

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן