Skip to content

פיש אנד צ'יפס

מנה אהובה על כל חובבי הדגים 'פיש אנד צ'יפס', מתכון קל למנה יפה, קלילה וטעימה במיוחד
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

מצרכים ל-4 מנות:

6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
כ-2/3 כוס בירה או סודה
1 כפית אבקת שום
1 כפית פפריקה
1 כפית אורגנו
שמן לטיגון עמוק

הכנת הבלילה לדגים:
שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.

לפני ההגשה
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את נתחי הדג בבלילה,
מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם

להגשה
להגיש עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף –
מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל…

צילום: יחצ מאסטר שף
צילום: יחצ מאסטר שף

בתיאבון! 😊

*המתכון באדיבות מומחי המותג הקולינארי מאסטר שף

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן