Skip to content

סיגר רובין עם מעדני יחיעם

שכבות של עונג צלעות אסאדו, רוסטביף של יחיעם ובצהובה של משו משו, עשיר בטעמים ומרקמים בתוך סיגר קריספי מתפצח
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

בילדותי אבי היה מכין סנדוויץ' רובן חם, לחם שיפון עם גבינה ורוסטביף וכרוב כבוש, את הסנדוויץ' היה צולה במחבת חמה  עם חמאה. לימים התחלתי לאכול כשר ולסנדוויץ' התגעגעתי אבל ויתרתי.

סנדוויץ' רובין של אבא
סנדוויץ רובין של אבא

לאחרונה עם ריבוי הטבעונים גילתי את הגבינות הטבעוניות ויכולתי לחזור וליהנות מכריך רובין. הפעם מביאה גירסה משודרגת עשירה במעדני הבשר החדשים של יחיעם ומכינה אותם כסיגרים. מנה המתאימה לארוחת ערב לצד סלט עשיר ורוטב אלף האיים או טחינה

צילום: Sell360pro

המצרכים
8 עלי סיגר (ניתן להשיג ברשתות השיווק)
12 פרוסות צהובה קלאסית של משומשו(צהובה טבעונית)
חבילה צלעות אסאדו של מעדני יחיעם חתוך לרצועות לאורך של 2 ס"מ
חבילת רוסטביף של יחיעם חתוך לרצועות של ס"מ (או פסטרמה הודו)
כרוב כבוש (לפחות 8 כפות)

לציפוי
ביצה +מלח ופלפל
שמן לטיגון

להגשה
רוטב אלף האיים /טחינה

ההכנה
על עלי סיגר מנחים פרוסה וחצי צהובה במרכז הדף לאורכו
מעל מניחים פרוסות של צלעות אסדו ופרוסות של רוסטביף
מפזרים 1-2 כפות כרוב כבוש סחוט
משאירים שוליים של כ3 ס"מ מהצדדים
מקפלים את הסיגר משני הצדדים ומגלגלים
מדבקים את הקצה במעט דבק העשוי מקמח ומים.
חוזריםכך עם כל עלי הסיגר
מחממים שמן לטיגון חצי עמוק
טובלים כל גליל סיגר בביצה
ומטגנים בשמן החם עד הזהבה

ההגשה
להגיש לצד רוטב אלף האיים טחינה וסלט ירקות

לידעתכם 
"מעדני יחיעם" מרחיבה את סדרת הפרמיום שלה בשלושה מוצרים חדשים:
פסטרמה מהמעשנה, צלעות אסאדו על האש ורוסטביף.
נתח שלם של חזה הודו מעושן, נתחי צלעות בקר מעושנים וצלויים "על האש" וכתף בקר צלוי, המיוצרים בתנאי בוטיק במפעל הגלילי של יחיעם. הנקניקים בעלי טעמים ומרקמים ייחודיים, ללא גלוטן, כוללים אחוז גבוה של חלבון ומשווקים לצרכן באריזות בשירות עצמי ובמעדניות

*הכותבת הינה שפית המספקת ארוחות ו- Lance Box לפרטים בדף טלי בישולים

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן