בלונדיז שוקולד אגו לבן ובננות בהכנה קלה

עוגה מהירת הכנה שהיא בעצם בראוניז בגרסה לבנה, שתפתיע אותכם בטעמה המיוחד המזכיר עוגיות חמאה

בלונדיז שוקולד אגו לבן ובננות בהכנה קלה

עוגה מהירת הכנה שהיא בעצם בראוניז בגרסה לבנה, שתפתיע אותכם בטעמה המיוחד המזכיר עוגיות חמאה

צילום: גלי איתן
צילום: גלי איתן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות, טעימות רכות ונחטפות, בעשר דקות עבודה וזה בתנור, ויש גרסה למשקענים שבה את  חמאה שמשחימים עד שהיא נהיית חומה ועם טעם וריח מעט אגוזי, בשתי הדרכים, התוצאה טעימה ואתם תקצרו מחמאות.
המתכון באדיבות כרמית והמתכונאית עדי דב

מצרכים:
200 גר׳ שוקולד אגו לבן
110 גר חמאהמים
1 כוס סוכר (מומליצה על סוכר חום)
1 ביצה
2 בננות
1 כפית תמצית וניל
200 גר׳ קמח לבן
10 גר אבקת אפיה
50 גר אגוזי לוז

ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
ממיסים שוקולד אגו לבן וחמאה על בן מרי עד להמסה מלאה
מעבירים לקערה גדולה
מוסיפים סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל. מערבבים היטב
מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים אותם לתוך התערובת.
מוספים את אגוזי הלוז ומקפלים לתוך התערובת
אופים בחום של 180 מעלות, כ 30 עד 35 דקות.
מצננים לגמרי לפני שחותכים.לקוביות
מאפסנים בקופסה אטומה.

אותה הגברת בשינוי האדרת

שדרוג שלי שמוסיף המון טעם הוא תוספת של חמאה חומה שנקראת גם חמאת אגוזים
ממיסים את החמאה בסיר קטן ונותנים לה לבעבע ולרתוח ולעלות קצף רב, ממשיכים לבשל תוך בחישה עד קבלת גוון חום וריח אגוזי חריף. בתחתית הסיר יהיה משקע חום וזה לא יפריע לעוגה. יוצקים את החמאה החמה על השוקולד ומערבבים. ממשיכים במתכון הרגיל

צילום: גלי איתן
צילום: גלי איתן

בתיאבון!

צילום: גלי איתן
צילום: גלי איתן

קוביות בלונדיז קטנות זהובות, טעימות רכות ונחטפות, בעשר דקות עבודה וזה בתנור, ויש גרסה למשקענים שבה את  חמאה שמשחימים עד שהיא נהיית חומה ועם טעם וריח מעט אגוזי, בשתי הדרכים, התוצאה טעימה ואתם תקצרו מחמאות.
המתכון באדיבות כרמית והמתכונאית עדי דב

מצרכים:
200 גר׳ שוקולד אגו לבן
110 גר חמאהמים
1 כוס סוכר (מומליצה על סוכר חום)
1 ביצה
2 בננות
1 כפית תמצית וניל
200 גר׳ קמח לבן
10 גר אבקת אפיה
50 גר אגוזי לוז

ההכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
ממיסים שוקולד אגו לבן וחמאה על בן מרי עד להמסה מלאה
מעבירים לקערה גדולה
מוסיפים סוכר, בננות מעוכות, ביצה ותמצית וניל. מערבבים היטב
מנפים את הקמח ואבקת האפייה ומקפלים אותם לתוך התערובת.
מוספים את אגוזי הלוז ומקפלים לתוך התערובת
אופים בחום של 180 מעלות, כ 30 עד 35 דקות.
מצננים לגמרי לפני שחותכים.לקוביות
מאפסנים בקופסה אטומה.

אותה הגברת בשינוי האדרת

שדרוג שלי שמוסיף המון טעם הוא תוספת של חמאה חומה שנקראת גם חמאת אגוזים
ממיסים את החמאה בסיר קטן ונותנים לה לבעבע ולרתוח ולעלות קצף רב, ממשיכים לבשל תוך בחישה עד קבלת גוון חום וריח אגוזי חריף. בתחתית הסיר יהיה משקע חום וזה לא יפריע לעוגה. יוצקים את החמאה החמה על השוקולד ומערבבים. ממשיכים במתכון הרגיל

צילום: גלי איתן
צילום: גלי איתן

בתיאבון!

כתבות אחרונות באתר

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן