Skip to content

דג סלמון ואננס ברוטב צ'לי מתוק

טו בשבט הגיע וחפשתי מתכון לדג, המשלב פירות הידועים כעשירים בוויטמינים ומינרלים וחשובים לתזונה היומיומית. ובמפתיע הגיע מרשת קפה גרג מתכון - דג סלמון ואננס ברוטב צ'ילי מתוק.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

שתי מנות דג קלות הכנה ומרשימות

 צלם: אסף לוי
צלם: אסף לוי

מצרכים
2 כפיות שמן
400 גרם פילה סלמון טרי
½ כוס רוטב צילי מתוק
80 גרם אננס טרי קלוף
בוטנים
שומשום לבן/שחור
בצל ירוק
מלח ופלפל
ההכנה
מחממים מחבת עם מעט שמן
מניחים את פילה הסלמון על הצד של העור לטיגון עדין במשך כדקה מכל כיוון
מתבלים במלח פלפל.
מעבירים את הדג לתבנית
קוצצים חצי מכמות האננס ומפזרים על הדג
מורחים היטב את הדג ברוטב צילי מתוק
מפזרים את חצי מכמות האננס שנשאר מעל
אופים את הדג כ 7 דקות על חום של 230 מעלות בתום האפייה מוציאים ומפזרים מעל בוטנים, שומשום שחור/לבן ובצל ירוק.

מומלץ להגיש את המנה לצד אורז לבן או פירה תפוחי אדמה וירקות ירוקים

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן