Skip to content

סלט שעועית, מנגו ואבוקדו

סלט שהוא הפתעה נעימה בפה, שילוב טעמים עשיר בשעועית אדומה, אבוקדו מנגו וירק
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

סלט צבעוני שיפאר כל ארוחה אבל יכול לשמש גם כארוחה שלמה.
בסלט השתמשתי באבוקדו מוכן לאכילה באריזה יעודית של חברת גרנות.זה מאד מקל שניתן לרכוש אבוקדו בשל לשימוש מידי , גרנות תשווק את האבוקדו הבשל לאורך כל העונה.

הסלט

המצרכים
1 כוס שעועית אדומה מבושלת (אפשר חומוס, שעועית שחורה או תירס אפשר מקפוא או משומר)
2 אבוקדו בשל של גרנות  חתוך לקוביות
1 מנגו בנוני חתוך לקוביות
2 בצל סגול פרוס לחצאי עיגולים
1 מלפפון מרוקן מהגרעינים(הגרעינים נכנסים לשייק)  פרוס דק
1 גבעול סלרי פרוס דק
חופן  נענע קצוץ גס. (לחלופין כוסברה/פטרוזיליה )
לרוטב 
מיץ מלימון וגרידה (השתמשתי בליים)
1/4 כוס מיץ ליים + גרידת ליים (אפשר לימון)
מלח ופלפל שחור גרוס
אופציונלי פלפל צ'לי קצוץ/ פלפל חריף
לנער היטב בצנצנת/שייקר

ההכנה 
בקערה שקופה או לבנה מנחים את כל הירקות והשועית ,
לפני הארוחה מוספים את הרוטב ומערבבים

הסלט

טליטיפ 
קטניות אני נוהגת להשרות ולבשל במים . לסנן ולחלק למנות, ולהקפיא
כך שתמיד יש קטניות בשלוף לשימוש בסלטים

תהנו

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן