Skip to content

גלילות במלית גלידת חלוה

הקונדיטורית שמרית הילל, מגישה, מתכון חגיגי ומפנק של גליליות מתוקות במילוי מקפא שמנת עם ממרח חלוה. גרסת הגלידה קלת ההכנה והמענגת יכולה לשמש כקינוח, כמנת ביניים ולאירוח, להנאת כל המשפחה.
פחות מדקהזמן קריאה: דקות

*דרגת קושי:♥♥♥♥♥ *זמן הכנה: 15 דקות * זמן קירור: שעה+ *מספר מנות: 8

צילום נופר בוגנים
צילום נופר בוגנים

מצרכים:
8-10 גלילות וופל למילוי (להשיג בחנויות מתמחות ורשתות שיווק מזון)
5 חלבונים

צילום: יעל האן
צילום: יעל האן

½ כוס סוכר
500 מל' שמנת מתוקה
1 כוס ממרח שומשום וקוקוס של חברת "אחוה"
1 חבילת גליליות למילוי
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
לקישוט: שערות חלוה, שוקולד מומס, שברי מרנג

ההכנה:
1. מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת ומוסיפים את ממרח שומשום וקוקוס בהדרגה.
3. מאחדים תערובות לקערה אחת בתנועות קיפול ומערבבים פנימה את שברי השוקולד.
4. מעבירים לשק זילוף וממלאים את הגליליות.
5. שמים במקפיא למשך שעה לפחות.
6. לפני הגשה מפזרים מעל שערות חלבה, שוקולד מומס ושברי מרנג

*המתכון בשיתוף חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל

 

error: התוכן באתר מגפון ניוז מוגן
דילוג לתוכן